Gratis fragt ved køb af mere end 1 par | Gratis memory-sål medfølger i alle sko

Hvem er Freewalk.dk

Velkommen til!

FreeWalk er et nyt dansk designet sneakers brand.

Vi holder det simpelt, fordi vi kan lide det simpelt. Freewalk'en er et unisex sneakers brand, der er træt af de dyre designer brands, der tager relativt mange penge for deres sneakers. Vi hos Freewalk gør nu op med denne tendens og har produceret vores eget mærke. En sneaker der er mere ergonomisk, og dermed bedre at gå i, en sneaker der hverken går på kompromis med kvalitet, design og som samtidig ikke koster en halv månedsløn. 

Freewalk’en er en sneak med holdning hvor minimalismen er sat i fokus.

Vi tilbyder vores kunder nutidens moderne sneakers med tilhørende høje kvalitet, og at prisen for kunden skal være gennemsigtig.

– Hvad skal det så betyde? Jo, det betyder, at vi uagtet ordrens størrelse, leveringsadressen eller andre omstændigheder leverer produktet til kunden uden meromkostninger såsom kort-gebyrer eller behandlingsomkostninger.

Hos Freewalk.dk står kundens sikkerhed øverst på vores liste. Dette er årsagen til, at betalingen foregår gennem stripe, som er et af Danmarks sikreste betalingsløsninger. Betalingen foregår via en SSL/TLS krypteret forbindelse, da vi vil sikre vores kunder en 100 % sikker kortbetaling.

En ting er hvertfald sikkert: Din sneaker er helt unikt designet af vores produktudviklere, hvorfor du får en sneak der matcher de nyeste moderne tendenser på markedet.

Om os

Freewalk.dk drives til dagligt af to unge iværksættere fra Århus, som har sat sig et mål, at tilbyde markedets bedste priser med tilhørende høje kvalitet således du modtager kvalitetssikret produkter hvor der er kredset for detaljen.

Vi prioriterer hos Freewalk.dk kunden højt, så hvis du har spændende foreslag eller ændringer vedrørende vores skomærke, så er vi altid åben for en god dialog. Du fanger os på mailen info@freewalk.dk.  

Se nedenstående artikler om os fra henholdsvis Århus Onsdag, Lokalavisen Århus, Århus Stiftstidende og Horsens Folkeblad: