Hvem er Freewalk.dk

Om Freewalk

Freewalk er et sneaker-brand, der bestræber sig efter at tilbyde kvalitet i dansk design til fornuftige priser, som alle kan være med på. Modsat andre er Freewalk ikke baseret på produkter sendt fra andre leverandører, webshops eller tredjepart. Freewalk producerer tværtimod skoen selv, og er derfor med i alle processer og kan forme skoen således, at du bliver mest tilfreds med dit køb. 

Webshoppen startede i 2017, da vi synes der manglede dansk designet sneakers, som kunne levere billige produceret sneaks uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller service. Der blev observeret en tendens til ligegyldighed overfor forbrugeren på landets forskellige sneakersites. Det ønskede vi som iværksættere at lave om på, og startede derfor Freewalk.

Freewalk bemærker sig ved sine sko kollektioner - Basic & Skyline, men også de nyere modeller - Athletics, ALBA, Paris. Vi holder det simpelt, fordi vi kan lide det simpelt. Freewalk er et unisex sneakers brand, der ønsker at være et alternativ til de mange dyre designer brands, der tager enorm overpris for deres sko f.eks. fordi en kendt person har lagt navn til dem. Vi hos Freewalk gør nu op med denne tendens, og har produceret vores eget mærke. En sneaker der er ergonomisk og behagelig at gå i, en sneaker der ikke går på kompromis med kvalitet og samtidig sælges til en rimelig pris. 

Freewalk’en er en sneakers, hvor minimalismen er sat i fokus. 

Kunden i fokus

– Hvad skal det betyde? Jo, det betyder, at vi uagtet ordrens størrelse, leveringsadressen eller andre omstændigheder leverer produktet til kunden uden meromkostninger såsom kort-gebyrer eller behandlingsomkostninger. 

Hos Freewalk står kundens sikkerhed øverst på vores liste. Dette er årsagen til, at betalingen foregår gennem stripe, som er et af Danmarks sikreste betalingsløsninger. Betalingen foregår via en SSL/TLS krypteret forbindelse, da vi vil sikre vores kunder en 100 % sikker kortbetaling.

Din sneaker er helt unikt designet af vores produktudviklere, hvorfor du får en sneak der matcher de nyeste moderne tendenser på markedet.

Kontakt os gerne

Vi prioriterer hos Freewalk.dk kunden højt, så hvis du har spændende foreslag eller ændringer vedrørende vores skomærke, så er vi altid åben for en god dialog. Du fanger os på mailen info@freewalk.dk.